Taxi Zwolle

Bij Taxi Zwolle hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, stiptheid en service. We rijden alweer sinds 2010 in Zwolle en omgeving. Al onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en beschikken over aanvullende certificaten voor alle soorten taxi vervoer. Wij rijden in jonge auto’s, die allemaal zijn voorzien van alle moderne veiligheidssystemen en luxe. Tevens beschikken wij over meerdere rolstoel ingerichte taxi’s en zijn al onze voertuigen standaard voorzien van airconditioning.

Luchthavenvervoer:

Wilt u een taxi naar Schiphol of één andere luchthaven? Dan vervoeren wij u al vanaf 150 euro t/m 4 personen en 180 euro vanaf 5 t/m 8 personen!

Zakelijk vervoer en groepsvervoer:

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan hebben wij gepast vervoer voor u, met een van onze luxe Ford Mondeo’s of Mercedes Benz E-klasse.  Als u met een groep (5 personen of meer) reist, dan vervoeren wij u met een van onze VIP uitgevoerde Ford Transit Tourneo’s.

Zorgvervoer / rolstoelvervoer:

Bent u op zoek naar zorgvervoer of rolstoelvervoer? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Met onze rolstoel uitgevoerde Mercedes Benz Citan Maxi rijdt u comfortabel van en naar uw afspraak. Hierin kunnen 4 personen en 1 persoon in een rolstoel vervoerd worden. Bent u slecht ter been, dan zullen onze chauffeurs u van en naar de taxi ondersteunen.

Reserveren:

Taxi Zwolle is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!
Bel naar 06 – 53 58 61 16 voor meer informatie, of het reserveren van een rit.

Ford Mondeo Vignale taxi kampen