Taxi Select Zwolle:

Bij Taxi Select vinden wij veiligheid, service en comfort erg belangrijk. Taxi Select rijdt alweer sinds 2010 mee in Zwolle en omstreken en heeft door de jaren heen een aardige reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbaarheid, stiptheid en service. Al onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en beschikken over aanvullende certificaten voor alle soorten taxi vervoer. Wij rijden in jonge auto’s, die allemaal voorzien zijn van alle moderne veiligheidssystemen en luxe. Tevens beschikken wij over meerdere rolstoel ingerichte taxi’s en zijn al onze voertuigen standaard voorzien van airconditioning.

Schiphol 50% korting!

Wilt u een taxi naar Schiphol of één van de andere luchthavens? Dan vervoeren wij u al vanaf 150 euro t/m 4 personen en 175 euro vanaf 5 t/m 8 personen! Lees verder…

Brink Personenvervoer

Taxi Select is net als Taxi Kampen en Taxi Brink Kampen onderdeel van Brink Personenvervoer en daarom zijn wij ook uw taxivervoerder voor de hele regio Zwolle, Kampen, Genemuiden, Dronten, Wezep, Dalfsen, Hasselt en Hattem. Dus wilt u nu een ritje maken naar, b.v. Isala Ziekenhuis in Zwolle, Music Club Kampen, of Walibi Flevo wij brengen u graag naar uw bestemming.

Tarieven Taxi

Bij Taxi Select zit u goed voor een eerlijke prijs, wij hanteren meter prijzen en u betaalt daarom nooit meer dan u zou moeten. Voor meer informatie kunt u ook in onze FAQ kijken.

Luchthaven vervoer, zakelijk vervoer, rolstoel vervoer, groepsvervoer.
Taxi Kampen is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!
Klik op contact rechtsboven aan de site, of bel naar 038 – 444 1111

Zakelijk

Straattaxi
Vliegveldtaxi
Zorgvervoer
Groepsvervoer