Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer:

Taxi Kampen verzorgt zakelijk vervoer door heel Nederland. Wij brengen u van en naar kantoor, hotel, luchthaven of restaurant. Taxi Kampen rijdt inmiddels voor meerdere bedrijven en instellingen in de regio. Onze auto’s zijn allen voorzien van airconditioning, cruise control en navigatie. Wij beschikken over een aantal luxe wagens, waaronder Mercedes E-klasse, B-klasse en voor groepen een luxe ingerichte Mercedes Vito. Onze goed opgeleide chauffeurs zijn onder alle omstandigheden een goede gastheer, begeleider, vriendelijk en representatief. Wilt u meer informatie? Bel dan met 038 – 444 1111 of vul het contactformulier in onder de knop contact.

Rijden op rekening:

Bij ons kunt u op rekening rijden en op die manier hoeft u niet telkens contant te betalen, of creditcards voor al uw personeel te regelen. Geen gedoe met bonnetjes, u krijgt maandelijks een keurige digitale verzamelfactuur met daarop alle nodige informatie om direct te verwerken in uw administratie. Wilt u meer informatie? Bel dan met 038 – 444 1111 of vul het contactformulier in onder de knop contact.

Korting:

Voor onze vaste klanten bieden wij scherpe prijzen voor zakelijk vervoer, neem daarom contact met ons op en wordt een vaste klant, dan profiteert ook uw bedrijf van onze scherpe prijzen. Wilt u meer informatie? Bel dan met 038 – 444 1111 of vul het contactformulier in onder de knop contact.

Luchthaven vervoer, rolstoel vervoer, groepsvervoer.
Taxi Kampen is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!
Klik op contact rechtsboven aan de site, of bel naar 038 – 444 1111